PRÓBÁLJA KI ÚJ TERMÉKEINKET

KÓSTOLJA MEG A NAP ÍZÉT


Új PREMIUM csomagolásban 500g kivitelben jelenet meg az eddig már nagyon bevált Búzadara, a legjobbminőségű és meghosszabbított szavatossági idővel. Nagyon sok ételhez felhasználható, például galuskák, gombócok, tejbegríz, levesbetétek is készülnek belőle. Próbálj ki a kedvenc Császármorzsa receptjét és használja hozzá a napocskás búzadarát. Már kapható a TESCO áruházakban. 

ÚJ TERMÉK


Ismerje meg minőségi malomipari termékeinket

A CLASSIC sor a háziasszonyok által közkedvelt, eddig megszokott, kiváló minőséget garantáló hagyományos lisztek most még ízlésesebb csomagolásban.


Az Aktív lisztek újfajta minöségi összetételben jelennek meg. Használatuk a dobozon feltüntetett speciális termékek elkészítésére alkalmas. Ugyanakkor az ACTIV liszt dúsított, hozzáadott B-vitamint, folsavat és a vasat tartalmaz, amelyek jótékonyan hatnak az egészségre és az aktív életmódra.


A mai modern időkben, egyre nagyobb a kereslet a sötét és a teljes kiőrlésű lisztek iránt, magasabb rosttartalmuk miatt. A teljeskiőrlésű lisztek összetétele egyenértékű az eredeti - "natural" - "természetes" gabonamaggal. A teljes kiőrlésű NATURAL liszt termékek 100%-ban gabona magot tartalmaznak.Legértékesebb termékeink a PREMIUM termékek, mivel a benne levő összetevőket a gabonamag csak kis mennyiségben tartalmazza. Elsöként a csíra van leválasztva a gabonamagról. A dara a búzaszem közepéből, a korpa pedig a gabonamag felső rétegéről választódik le. A PREMIUM termékek a legigényesebb vevőink sükségleteit is kiélégítik.


SZERETNE KAPCSOLATBA LÉPNI VELÜNK?